Mandal đź’•

Her var vi i sommer, med nydelig sommervær og gode venner. Vi elsker strendene, furulunden og nærheten til Mandal . Skikkelig sørlandsidyll !!

Men campingplassen var ikke mye å skryte av. Eldre og slitte faciliteter, bare kaldt vann om morgenen vist du ikke var oppe før fuglene. Mye røtter og trør på selve plassene. Nå har top camp tatt over Sjøsanden, og de holder på med en skikkelig oppgradering.

Plassene blir nĂĄ asfaltert med hver sin grønne plen til. Lekeplassen var ogsĂĄ under ombygging. Toaletter og dusj var det ikke begynt pĂĄ. Til tross for dette var det pĂĄskens dyreste overnatting! 566,- kr natten! Inkludert strøm og dusj, som denne gang inneholdt varmt vann heldigvis…

Men vi koste oss vi! Hadde påskeleker ( ala mesternes mester) som er blitt en tradisjon. Barna fløy rundt på sparkesykkel på de ny asfalterte veiene. Vi fikk prøvd mors nye vaffeljern til stor sukse !! ( bortsett fra at det tok litt tid). Vi gikk turer og var innom mandal på lunch.

Alt i alt flotte dager på sjøsanden camping.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pĂĄ et ikon for ĂĄ logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s