Shopping og skikkelig utlandsfølelse

Etter noen fantastiske dager på daftø, bestemte vi oss for å handle det vi skulle ha med oss hjem av mat og drikkevarer.

Allerede tirsdag før påske, før systembolaget åpnet kl 1000 var det laaang kø utenfor. Vi tok matvarer først, og drikkevarer etterpå. Heldigvis gikk det relativt radig, og barna fikk spist frokost i bobilen mens vi voksne handlet.

Vi kjørte så mot Sportshoppen i grebbestad, vi har stått der tidligere, helt ok for en natt. Bobilparkering på grusplass med strøm og tømmemuligheter- 200,- Sportshoppen som ligger like ved har toalett, og enkel mat i » resturanten».

Det gikk litt penger her, både mor og de minste fikk nye sko, og alle fikk noe de ønsket seg. Det var også tid til å vakumere kebabkjøtt vi hadde kjøpt, og shoppe litt til. Det er innendørs lekeland og utendørs lekeplass ved Sportshoppen.

Her kommer vi nok igjen!

Onsdagen kjørte vi tilbake til strømstad og tok colorline til Sandefjord, og her, i bufeen med hundrevis av andre sultne familier fikk far i bilen utenlands følelsen. Maten var i hvertfall upåklagelig, og de ansatte var hyggelig, show og skattejakt for de minste var det og.

Av fergen satt vi nesen mot Mandal og Sjøsanden. Mer om det i neste innlegg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s