Høsferie 2020 Lærdal

Da det endelig var vår tur å dra på høstferie, hadde varmen som hadde vært på vestlandet i begynnelsen av oktober dratt tilbake der den kom fra. Vi studerte værmeldingen opp og ned og i mente, og valget falt til slutt på Lærdal ferie og fritidspark.

Etter ukesvis med bobilen stående på tunet, var vi veldig glade for å få dra på tur igjen.

Campingen ligger flott til mellom majestetiske fjell og sognefjorden.Facilitetene på campingen er helt ok, og det er rent og ryddig. Litt støy fra bilveien til Sogndal. Og ingen sol på plassen nå om høsten trekker litt ned. Rett ved campingen ligger motorikkparken, 200,- for en familiebilett. Gøy for hele familien.

På campingen kan man leie tråbiler, og ungene synes det var stor stas når til og med bestemor og bestefar ble med på morroen!

Vi fikk et vennepar av bestemor og bestefar på besøk med sin flotte bobil fredagen, de hadde bålpanne med! Til små og stores glede! Det ble marchmellows, smores, og kos rundt bålet.

Lærdal sentrum ligger bare 600 m fra campingen.

Der hadde de flere koselige » nisjebutikker» i tilegg til vandlige matbutikker. Her vil jeg spesielt trekke frem frk engsbråten hjemmelagde munngodt! Det var som å komme rett inn i Pippi sin godisbutikk! Innehaveren sto selv bak disken, og var like koselig som butikken var innbydende.

Vi kommer nok igjen, for her stortrivdes barna, men ikke før til sommeren! Nå gjør vi oss straks klar for vintersesongen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s