Vinterferie 2021

Vi var så heldig å bli innvitert til en venninnes familiehytte i Hemsedal i vinterferien. Vi tok langhelg, og kjørte fra Bergen i strålende sol.

Pga covid valgte vi å bo i bobilen på tunet utenfor hytten, perfekt med tilgang til hyttens fasiliteter og strøm. Turen opp gikk strålende, blåste litt midt på fjellet, men gikk veldig greit.

Fredagen våknet vi til knall sol, spiste deilig frokost og dro rett i bakken. Der koste vi oss i mange timer! Østlandet hadde vinterferie uken før oss, så det var lite folk i annlegget, og de som var der var flinke til å holde avstand. Til de minstes begeistring fikk til å med mor i huset på seg slalomski. Og med barna som sto i bunnen av bakken og ropte » HEIA MAMMA HEIA MAMMA» og jublet, hadde ikke mor annet valg enn å prøve! 3 turer i barnebakken gikk overaskende greit!

Etter mye gøy skikjøring dro mødrene tilbake til hytten med de minste barna, slik at fedrene og tenåringene fikk leke seg litt i fred. På hytten introduserte vi småbarna for Afterski konseptet, med brune bobler ( brus), chips og harrylåter som «Raske briller» på høytaler. Kjempegøy for store og små.

Etter en deilig tacomiddag var det spillkveld. Før sengene kalte på slitne kropper.

Lørdag blåste det skikkelig, var plussgrader og litt yr i luften. Men drt stopper ikke gode bergensere og ungene var klar på at de ville stå mer på ski. I dag fikk noen prøve snowboard, og skal si de små imponerte!! For en stå på vilje!!

Vi lånte oss en grillhytte som base, og det var deilig i vinden.

Etter mer gøy lek i bakken, dro vi tilbake til hytten, noen lekte i snøen, mens andre slappet av. Pizza og filmkveld var perfekt for slitne barn ( og voksne).

Søndag var det pakking og utvask. Fordelen med små barn som våkner tidlig er at man får mye ut av dagen, så vi fikk en tidlig hjemmreise. Deilig å få litt søndag hjemme til å gjøre klar til hverdagen igjen.

I skrivende stund følger vi spent med på om covid smitten fortsetter å stige før vi tørr å bestille noen steder i påsken….men det er lov å drømme 💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s