Etter 7 lange uker!

Far i huset har omskolert seg etter en arbeidsulykke. Og etter 7 laaange uker hvor han har vært mer på skole i oslo enn hjemme, sto han på eksamen og kan nå bære tittelen » Hovedsikkerhestvakt på jernbane «🥳

Og da kunne vi endelig dra på bobiltur igjen! Passet perfekt siden det var høstferie 🍁

Vi dro fra Bergen lørdagen da de eldste er sent ferdig på skolen og mye trafikk. Vi har våre faste stopp på veien fra vest til øst og sverige som var målet. Og overnatter stort sett alltid på Flå på veien. Utrolig hvor langt ungene er villig til å kjøre for en happy meal🤣

Søndagen begynte litt vel tidlig da mini bestemte seg får å våkne i 5 tiden. Fra Flå går det radig nedover, og plutselig var vi på Eurocash i Strømstad. Lite folk for en gangs skyld. Etter litt handling bar en av favorittplassene våre , Daftø resort ❤️ Her liker vi oss, store, mellomstore og små. Bestemor og bestefar var dratt i forveien, og var alt på plass.

Da var det å pakke ut, sette opp telt og kose seg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s