Påskeferie 2022

Da er den i gang!

Vi har alle gledet oss masse! Selv om den planlagte ruten måtte forandres litt før avgang, tror vi dette blir om mulig enda bedre.

I noesom føltes som en evighet pakket vi inn og ut av bilen, alt man trenger ( og ikke trenger) til lutt iver en uke på bobilpåske med 2 voksne og 5 barn.  Og endelig kom fredagen og vi var klar til avgang.

De eldste sluttet heldigvis kl 13, så 1330 kjørte vi fra Bergen. Og bra var det! Ingen steder med kø, lite biler med oss og mot oss. Turen gikk mot sverige og 1 stopp var vår faste fricamp på denne strekningen,  nemlig flå bjørnepark.

Men før vi kom dit måtte vi over Hemsedalsfjellet, det gikk fint, men litt vind og enkelte glatte partier. Vel fremme ved bjørneparken ventet bestemor og bestefar med deilig taco!

Lørdag startet vi tidlig, og allerede kl 1130 var vi på plass i strømstad, klare for godisbutikken! Vi spiste deilig lunch på Asian town, før vi sjekket inn på http://www.dafto.se . Ungene var i fyr og flamme og stakk kjapt avgårde for å sjekke ut plassen, mens noen nøt litt sol og andre jobbet litt.

Bestemor arrangerte påskequiz for ungene, og det ble både padtid, snop og ludo før de la seg.

Humøret sank kraftig da vi oppdaget at veggene fra Aktiv caravan til markisen var feil for 2 gang!!!! Og etter mye googling og » hva gjør vi nå?» Så fikk handymannen lånt seg an baufil og sagde stengene til. Så det ble da en ordning på det på et vis. Vi rakk noen runder krypert ( spill), før vi voksne tok en tidlig kveld.

Gleder oss til fortsettelsen 🐣

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s