Del 1 av vinterferien 2022

Det er litt rart å blogge om hvor fint vi har det på vinterferie, med tanke på krigen i Ukraina💙💛 Vi har hjulpet med penger, ( noe jeg håper alle gjør)  og så mye mer enn det får vi ikke gjort.

Vi hadde en kjempefin tur over Hemsedalsfjellet. Første gang vi har vært over på vinteren og det har vært så stille.

Min fetter med familie hadde leid en stor hytte på Storefjell, så vi parkerte bobilen og hadde 2 nydelige dager på  hyttetur! Det var utrolig deilig å se solen igjen, og ikke minst kjenne at den varmer! Det blåste ganske heftig tirsdag når vi var i trekket, men store og små storkoste seg og lot ikke vinden stoppe oss!

Onsdag var nok en nydelig dag! I dag blåste det ikke, så etter en god frokost, tok vi med oss akebrett, langrennski, sitteunderlag og selvfølgelig kvikklunch og gikk bort i en akebakke. Det var reneste påskestemningen🌞

På ettermiddagen skulle vi videre. Jeg hadde lest om Gol bobilparkering, på Gordariket i sentrum. Perfekt ettersom vi skulle bade på Pers torsdag. Men da vi kom var parkeringen stengt! Uten noe mer informasjon. Heldigvis jobnet drt en hyggelig dame på biltema ( som ligger rett ved), og vi fokk stå på baksiden over natten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s