Nesten som jeg ikke kan tro det!

For ca 5 uker siden inntok covid vårt hjem. I 2 år har vi vært redd for hvordan mor i huset vil få det. For med MS som underliggende sykdom, og ingen antistoffer selv etter 3 vaksiner blir man jo litt engstelig.

1 uken gikk greit, » kun» influensa, som i seg selv er ille nok. Men ut i uke 2 ble jeg brått mye dårligere, og ble tilslutt innlagt og fikk oksygen og intravenøst.  Heldige oss som bor i norge, jeg fikk antistoffer intravenøst, og etter noen dager ble jeg frisk nok til å få dra hjem.

Vel, kroppen er utslitt etter sykdom og feber i over 3 uker, og dette hadde jeg ikke trodd for bare noen dager siden , men – VI ER PÅ TUR!

Flinkeste mannen, som ikke bare har tatt seg av alt hjemme (, heldigvis med god hjelp) Han har pakket alt i bilen, pg nå er vi på vei på hytte/bobiltur til Gol og Hemsedal! Det bedte av alt er at vi ikke lenger trenger å bekymre oss for vekten! Han har nemmelig tatt C1 sertifikat 🥳

Så nå skal vi slappe av og kose oss masse. Endelig på tur igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s