Nytt år, uendelig med muligheter for å skape nye bobilminner 🌟

Godt nytt år folkens!! Jeg vet ikke hva det er med nytt og, nye muligheter, men vi kjører på.

Bobilen har nesten ikke vært i bruk siden den fantastiske høstferien vi hadde i oktober!! 2 av barna har hatt masse helgeøvinger frem til inn i november, så kom desember- og vipps var året gått!

Andre helgen i januar var vi alle VELDIG sugen på tur! Planen var å besøke Bruvollen camping, der har vi vært tidligere og ungene stortrives der. Vi fikk beskjed at det ikke var nødvendig å bestille da vi rungte ut på forhånd, men da vi kom var 2 av de 3 plassene ved lekeplassen tatt. Det var riktignok 2 ledige plasser lengre borte, men det var glatt og veldig isete. Vi bestemte oss for å kjøre et annet sted.

Da er det ikke så mye å velge i ute ved Mongstad utenfor knarvik, så vi kjørte til Kvingo bubilplass. Egentlig bare en stor gruslagt plass, med flotte toalett, strøm, pub og butikk/cafe. 250,- natten inkl strøm.

Ikke så mye å gjøre for barna, men vi gikk da tur langs veien- med små avstikkere. Spilte spill, tegnet, så på tv, spiste middag alle 9 i vår bil! Grillet i bestemor og bestefars nye bålpanne ( som forøvrig ga fra seg veldig lite røyk!) Og alt i alt koste oss masse!

Vi er glad sessongen er i gang igjen, og ser frem til mange nye turer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s