Lykkelig med barn på høstferie del 1

Vi dro fra Bergen i regn, og kjørte mot Filefjell,  en rute vi av en eller annen grunn aldri har kjørt. Og vi tar gjerne den ruten igjen – når de er ferdig med all veiarbeidet 🤣

Været ble bedre etter hvert, og vi kjørte over fjellet i nydelig sol! Høsten MÅ bare oppleves på fjellet! Er så nydelige farger at jeg rent glemte å ta bilder🧡🍂

Siden dette var en ren kjøreetappe- mot Charlottenberg i Sverige, stoppet vi bare på Valdres ved et kjøpesenter sent på kvelden.  Overraskelsen var derfor stor da vi våknet dagen etter og så at rett bak gjerdet var det en stor campingplass! Her kommer vi gjerne igjen, da for å besøke campingplassen!

Dag 2 kjørte vi tidlig videre, og jubelen sto i taket da vi alle 7 kunne krysse grensen sammen for første gang på 2 år!🎊 Det var utrolig mye folk på kjøpesenteret, så det ble en kjapp tur innom for å handle litt godis og div.

Vi slet litt med å finne en åpen campingplass, men endte på Ingestrands camping ! Og for et sted! 240 ,- natten inkl strøm! Bobilplasser på grus, med tilhørende platting. Lekeplass, flere sandstrender og flotte turområder! Her kommer vil vi gjerne tilbake

Etter 2 dager her var det på tide å kjøre videre til målet for turen – Gustavsvik camping 🎊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s