«Spontan» tur til kongeparken, og en hemmelig liten perle💕

Torsdag bestemte vi oss for å dra til kongeparken. Vi kjøpte noen klippekort som måtte brukes innen 31 mai, været var meldt fint og vi var » kun» 5 denne helgen.

Barna fikk fri fra skolen, så vi kunne kjøre tidlig fra Bergen, målet var å unslippe rushtrafikken i stavanger, men så heldig var vi ikke.

Mor var litt stresset for om det kanskje var fullt på campingen som ligger like ved parken ettersom det var åpningshelg. Men da vi kom frem var drt kun 1 bobil og 1 campingvogn på hele campingplassen! (Og flere kom det ikke heller! )

Da vi var kommet vel på plass og spist litt mat, sparket vi hele gjengen ned på outleten som ligger like ved for litt kveldsshopping ( og dsgens is nr 3 for enkelte). Mor i huset har joggeskomani og kan ikke dra fra dette senteret tomhendt, ( noe som forøvrig har spredd seg til resten av flokken 🙈). Så med poser både fra Stormberg, Nike, Adidas og Gant sparket flesteparten glad og fornøyd tilbake til bobilen, mens far var Ålgård rundt etter vannkanne ( siden følgebilen ikke var med på denne turen 🤣).

Lørdag troppet vi opp i parken like før åpning kl 10. Det sto store skriverier på nettsiden at det var FULLT I ÅPNINGSHELGEN, så vi var forberedt på mye folk og kø. Overaskelsen var derfor stor da vi hadde vandret rundt en time, to, tre, og til slutt fem uten å måtte stå i kø ved en eneste attraksjon, faktisk har det aldri vært så lite folk i en park vi har besøkt tidligere. Vi storkoste oss, store som små! Faktisk var det så lite folk og vi var fornøyd etter å ha prøvd alt vi ville flere ganger, at vi bestemte oss å kjøre litt hjemmover samme dag for å gjøre søndagskjøringen litt kortere.

Jeg har flere ganger sett et sted på Facebook som jeg har drømt om å besøke – Victors naturpark ( sjekk ut på Facebook). Og vi var heldig! Han hadde ledig! For en perle 💕💕 Her får du virkelig ro i sjelen! 5 plasser helt ved sjøen, alle med egen tilhørende brygge. Her skal vi definitivt tilbake, gjerne med følgebilen.

En deilig helg på alle måter, ingen hadde lyst å dra hjem på søndag til hverdagen, ( slik er det som oftest hver søndag når det nærmer seg hjemreise).

Nå planlegges pinsehelgen som ser ut som det blir neste tur. Da blir minsteprinsessen 6 år ( ENDELIG), Så da blir det en barnevennlig plass. Tips 5 t fra bergen mottas med takk 🥳

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s