Barnebursdag i bobilen

I helgen fylte frøken fryd 8 år! Og det må jo feires!🎊

Ettersom været var meldt knall, dro vi med bestemor og bestefar kohorten, samt fetterkohorten på tur til nydelige Lærdal! Lærdal ferie og fritidspark

Og dette er virkelig en campingplass vi anbefaler. Rent og pent, hyggelige ansatte, flott natur, kort vei til verdens koseligste litte sentrum og Motorikkpark like ved campingplassen. Riktignok var den stengt pga covid nå i helgen, men dette var vår 2 tur hit, så vi vet hvor kjekt det er.

Mor i huset har hatt en litt trøblete kropp de siste ukene, og nylig fått påfyll av MS medisiner, så mens resten av gjengen gikk tur, var mor igjen og stelte i stand selskap.

Omniaen er gull verdt for oss uten stekeovn, denne gang ble det med hjelp fra Toro deilige muffens til selskapet.

Bursdagsbarnet var STORFORNØYD med bobilbursdag! Kaker, sang, gaver og pølser. Fint vær og omgitt av fine folk. Bedre blir det ikke.

Mor fikk samlet etterlengtet D vitaminer fra solen i nydelige omgivelser som gir ro i sjelen. Akkurat det jeg trengte 💕 Resten av gjengen var storfornøyd, så da er alt bare velstand.

Nå planlegger vi for neste langfri som for vår del er pinsen. Har så vidt begynt å se på alternativer til sommeren også, det gledes 🌸☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s