Hjemmepåske eller bobilpåske??

Det er det som blir spørsmålet i år.

Vi har vært mye frem og tilbake. Det er LOV å reise, men slett ikke ANBEFALT. Faktisk så bør fritidsreiser UTSETTES. Men ikke for kongefamilien, kromprinsparet, Selveste pandemiens ansikt utad: Høye og mangen med dem. Det er LOV å dra på hytten.

Planen i år var Geilo første del av påsken, og Haugesund andre del. Uten å utdype det noe mer enn at vi velger og ikke oppsøke steder der det er mye smitte, så ble planene kjapt skrinlagt.

Men det blir tur, faktisk skrives dette innlegget fra alkoven på kvamskogen en altfor tidlig morgen etter min mening,( men ikke om du spør mini)

Vi landet nemmelig på : vi vil på ski, og for å få med oss alt, må vi kjøre bobil, ergo har vi med både toalett, kiosk og varmestue, da kan vi like godt overnatte! Så skal vi hjem, pakke om fra vinterbil til vårsesongen!!🌸🐣 og handle inn på nytt, i vår nærbutikk, før vi setter nesen mot ( ubestemt enda, men blir nok på denne siden av fjellet og fjorden).

Bare det at jeg føler jeg er nødt å forklare meg sier litt om nivået på forskjellige diskusjonsforum feks. For første gang siden covid kom kjente jeg faktisk på coronaskam ide vi svingte bilen ut fra tunet.

Men så gikk skammen over, i samme øyeblikk som barnelatteren trillet i mot meg der 4 av 5 barn lå og rullet med langrennski og staver. Dette er riktig for oss, om ikke alle andre. Riktig god påske alle 🐣

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s