Neste kapittel på ferien

Etter en deilig treningsøkt med eldstemann, pakket vi bilen og kjørte mot sørlandet, nærmere bestemt Bie camping.

Her har vi vært tidligere, flotte bobilplasser på asfalt med tilhørende plen, vi hadde bestilt på forhånd så vi hadde en rekke for oss selv. Det er Rema og kiwi like ved, flotte sanitæranlegg og kort vei til byen.

Været dag 1 var helt nydelig! Litt kald vinn, men endelig sol! Så da måtte jo så klart campingens bassen prøves ut!

Nå var vi 3 biler på tur, og hadde langbord med 14 store og små på middag💖

Dag 2 var ikke været helt med oss, lett regn og grå skyer på morgenen,  men etter 12 var det opphold. Vi sparket en tur til flotte grimstad by! Spiste lunch i bakhagen, shoppet litt, og selvfølgelig is ved havnen.

Dag 3 var mye lik dag 2. Det måtte bli ukens vaskedag. Det har seg nemmelig slik at pga lite fint vær, går det hardt utover de få plaggene vi har pakket til hver som IKKE er sommerklær…. eneste – med denne campingen er at de vet å ta seg betalt for alt! 50 kr × 2 vaskemaskiner og 1 tørketrommel ( pga været) = dyreste vasken hittil. Til å med for å bruke stekeovnen må du betale, og det er eneste stedet vi har opplevd. Uansett, etter lunsh dro vi igjen til sentrum, og hvem andre sitter der enn Grimstads kjendisfavoritt nr 1 ( beklager Hushovd) JODA Selveste Dag Otto Lauritzen!

Det ble kjøpt inn mer ikkesommerklær til barna, mer bading og på kvelden ble det langbord og tacokveld. Vi var lure og pakket alt i bilen denne kvelden, klar til avreise søndagen for det var meldt så mye regn. Og gjett om far var fornøyd med dette søndag morgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s