Lunde 💖

Etter en skuffende hotellfrokost satte vi oss i bilen og kjørte mot Telemark kanalcamping i Lunde. Vi hadde egentlig tenkt å ha et stopp til på veien dit, men etter en lengre pause ( og knallgode vaffler) i vikersundbakken, bestemte vi oss for å kjøre hele veien.

Vi bestilte på området kaldt «kulpen». Selve campingen er svær, men dette område ligger litt på siden og har 13 plasser rundt et eget sanitær. Litt dumt at det hverken var søppelkasser eller dusj her, da må man et stykke bort på hoverdområdet.

Ellers hadde vi både sommer og høst de 3 dagene vi var der. Utrolig koselig plass, med Lunde sluse som nærmeste nabo ( 100m). Her er det cafe/pub og du kan dra med kanalbåtene. Det er kort vei til matbutikk og et ( veldig lite) sentrum. Campingen får masse pluss for skikkelig glyale lekeplasser med litt anderledes leker! Her kan du bygge ditt egen » laftehus», leke med kanal med vann og de har zipline og klatrestativer i skogen like ved.

Campingen har også utleie av kano,kajakk,sykkel osv. Og for 1 gang på ferien fikk vi familierabatt, halv pris på kano nr 2 siden vi var så mange!

Her kommer vi gjerne igjen💖

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s