Noen ganger er det helt ok å ikke ha noen plan

Etter nok en deilig morgentrim med eldstemann, en dusj og frokost dro vi fra sjøstuene og satte nesen nedover igjen. Vi har ingen eksakt plan, bortsett fra å være på Telemark kanalcamping på tirsdag.

Vi hadde ingen spesiell plan, men i dag var det utrolig varmt, selv på fjellet målte bilen 28 grader ute. Så ønske om et avkjølende bad kom raskt. Vi googlet litt og fant en nydelug strand ved et fjellvann, Gjevillvattenet! En perle!

Ettersom det var camping forbudt på parkeringsplassen, fant vi en liten grusplass ikke så langt fra strandet og fricampet på natten.

Dagen etter kjørte vi igjen videre uten spesielle planer, da vi begynte å bli litt lei kjørte vi nesten rett forbi Mageli camping, en stor plusscamp rett ved E6. Her fikk vi 2 så skjeve plasser, at selv ikke klossene kunne rette opp bilen!

De reklamerte også med basseng, men for det første kostet det 350 kr ekstra for min store familie å komme inn til bassenget ( igjen hadde familiepris vært fint), og for det andre så var det så mye folk der inne at folk umulig kunne overholde smittevernsregler! Vi tok oss heller noen gratis og koronafrie bad fra bryggen. Pratet med en annen mor som også bemerket dette med hvor mye folk det var i bassenget, så det var ikke bare vi som reagerte.

Alt i alt, et ok sted, men en del minus, med utrolig mye støy fra vei og ikke hensyn til situasjonen vi er i mtp korona.

Nå går turen videre til Dokka og Dresinsykling!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s