Atlanterhasveien

Så kom vi frem til hovedmålet for 1 del av ferien, nemlig Atlanterhasveien! Til og med de minste var imponert over broene vi har studert og sett på bilder. Værgudene var på vår side, og solen skinte.

Vi prøver å kjøre etapper på ca 3 t dag, så ikke de minste skal bli for utålmodig. Så det passet perfekt med en dobbel overnatting på Atlanterhasveien sjøstuer som ligger rett ved selveste veien. Her står bobilene parkert helt nede med sjøen, man kan telte eller leie seg en sjøstue. Det var utrolig varmt så barna badet, fanget krabber og koste seg, og det tok ikke lang tid før mor selv hoppet uti heller!

Middag ble pizza stekt i Omnia ovn, smakte utsøkt etter en lang dag. Litt skyer på kvelden gjorde at solnedgang ikke ble som ønsket, men man kan jo ikke forvente for mye.

Dag 2 begynte med egg og bacon stekt utepå elektrisk stekepanne fra Europris.

Været var overskyet, så det ble tid til å vaske klær, rydde i bobilen, støvsuge osv. Etterpå leide vi båt og dro ut å fisket. Torsk og Lange kom raskt på kroken, og barna synes det var kjempegøy! Været kom seg betraktelig etter hvert.

Eldsteman og far fikk god opplæring av bestemor på hvordan filitere fisk.

Barna fanget igjen krabber og koste seg. Sup brettet ble pakket opp og til å med mor klarte å stå en liten runde på det! På ettermiddagen disket bestemor opp med selvfisket middag stekt på elektrisk panne ute. Alle var enige om at den fisken du fisker selv er den beste i verden.

Vi hadde nok en flott dag i verdens vakreste land 💖

4 kommentarer om “Atlanterhasveien

 1. Hei! Veldig fin blogg hvor jeg har hentet inspirasjon til vår første bobilferie med tre barn som vi begynner på mandag:) Hva er dine beste pakketips? Skal handle inn omnia-ovn og elektrisk stekepanne denne uken. Ser dere har sånn SUP brett. Hvor pakker dere det mens dere kjører? På forhånd takk for svar:)

  Liker

  1. Å tusen takk, det var hyggelig ❤ Å så kjekt med første bobilturen! Den glemmer man aldri, på godt og vondt 😉 ettersom vi har bil på 3,5 tonn, har vi nyttelast på ca 690 kg. Vi pakker stoler, bord, ( barna sitter på sammenleggbar benk for å spare plass og vekt i stedenfor 5 klappstoler), sparkesykkler, leker, vegger til markisen, gulv og klosser i » garasjen » under ene køysengen som vi da slår opp. Sup brettet er SUPERKULT og alle elsker det! Det stroppes fast i alkoven sammen med ikea sine hvite poser med hank og gliselås som er fin til sko, håndklær og badetøy. Vi har stor dusj, og der står som regel myk skitnetøyskurv, hjelmer og toalettmapper til oss 4 største. Lurt med et eget førstehjelpsskrin, med gnagsårplaster, vandlig plaster, pyrisept, pinsett og evnt noe å ta på mygg/vepsestikk. Under setet pakker vi klær og sko vi håper vi ikke trenger ( ull, støvler osv) . Tørkesnor er gull! Masse god tur, håper dette var til hjelp! Bare spørr om det skulle være noe annet 🌸

   Liker

   1. Tusen takk for alle tips!! Alt er notert:) Det sover noen i alkoven om natten og da setter dere poser og andre ting ut? Sånn benk man kan slå sammen, hvor har dere kjøpt den? Vi har ikke alkove, men elektrisk senkeseng, usikker på om man kan fest sup-brett der?

    Liker

 2. Vi sover 2 voksne og mini på 2 år i alkoven, så når vi parkerer flyttes ting og tang ned i førersetene, eller ut. Benken er kjøpt på Rusta for 2 år siden, lurer på om jeg så en slik på europris også 🤔
  Ang senkeseng tror jeg ikke det lar seg gjøre å pakke noe særlig der, de går vel helt opp i taket mener jeg. Men dusjen kan også brukes som ekstra bagasjerom.
  Hvor går turen?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s