Sommerferie 2020 har startet!

Endelig var dagen her, lørdag 20 juni var bilen endelig pakket å klar og vi dro på ferie! Etter korona har alt vært anderledes, både skole, jobb og fritidsaktiviteter, ja livet generelt, så vi har alle gledet oss masse til denne ferien!

1 stopp på turen ble Byrkjelo camping. En fin plass med bakarJon som nærmeste nabo. Kort vei til dagligvarebutikk, fin lekeplass, ok sanitæranlegg, flotte turområder og basseng!( bassenget koster 30 kr pr person, her kunne de godt hatt en familiepris i tillegg for oss som er litt mer enn A4 familien med 2 voksne og 2 barn).

Søndagen kom regnet i perioder som lovet, da er det lurt med litt inneaktiviteter klare!

I dag går turen videre til Refviksanden, her har vi aldri vært. Håper på masse sol ig bading ☀️

3 kommentarer om “Sommerferie 2020 har startet!

 1. Hei der! For en fin side du har laget. Jeg ønsker deg en riktig hyggelig ferie og ønsker en oppdatering om opplevelsene dine nå etter koronaen. Er alle campingplasser åpne igjen, kan du fylle vanntanken osv.?

  Liker

  1. Hei, tusen takk for det 🌸
   Alle campingplasser er nå åpne igjen. Noen steder blir man anbefalt å bruke egne faciliteter om man har mulighet til dette, men det er ikke nødvendig. Det står antibac utenfor resepsoner og på enkelte områder på de store campingplassene sår det ved toaletter også. Det vaskes oftere på fellesområder enn før. Men det virker som ferierende nordmenn ikke er så bekymret for covid 19 lenger og har senket skuldrene. Merkes godt på butikker rundtomkring. Man får fykle vann og bruke vaskemaskin, akkurat som før. Håper dette var til hjelp.

   Liker

 2. Hei igjen og tusen takk for det raske svaret. Det er veldig søtt av deg! Det høres veldig bra ut for oss «bobilister» 🙂 Da gleder jeg meg enda mer til august-turen min.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s