ENDELIG!!!

Vi bare gjorde det vi, vi dro på tur forrige helg! Det var med litt blanede følelser, men det var utrolig deilig å kjenne på litt normalitet.

Jeg og minsteprinsessen startet før resten av kaoset, og kjørte tidlig med bestemor og bestefar. Det var deilig å få litt kvalitetstid bare oss!

Turen gikk til Olden, og Gryta camping, hvor planen var å bli fra Torsdag-søndag. På fergen kom 1 påminnelse om at ikke alt er som det pleier å være. Cafeen var stengt, og billetøren scannet oss inn. Vi hadde flere stopp på vei fra bergen, men Baker Jon og Skogstad var i hvert fall mine favoritter!

Vel fremme på campingen ble vi litt overasket, trampolinen sto der som et tomt skall, geitene var ikke kommet og bortsett fra strøm og båtutleie var det ikke så mye mer her. Men plassen ligger helt NYDELIG til helt nede ved vannet!

Vi hadde en fin tur oppover i fjellsiden på fredag formiddag, før det begynte å dryppe.

Når vi er på tur, er vi så mye som mulig ute, så det var klart at både lunch og middag skulle tilberedes ute. Bestemor hadde laget nydelig sveledeig før avreise, den elektriske pannen fra Europris er helt super!

Til middag var det barnas grillfavoritt, Skattekiste, ( laks og grønnsaker), men regnet øste ned, og det var ISKALDT, så vi spiste inne.

Heldigvis hadde vi med vegger til markisen, og gassvarmeren som vi brukte når vi satt ute.

Men helt ærlig var vi nå lei av regn og 5 grader, lørdag morgen dro vi derfor tilbake mot bergen, det er jo denne friheten vi elsker med bobil! Vi endte på førde camping. Flott plass nær butikker. Her var det flere lekeplasser, og sanitæranlegg var åpne.

Det skal sies at vi vasker hender oftere nå, og bruker antibac før og etter lekeplass turer feks. Barna er flinke å holde avstand til andre barn, selv om de får lov å leke med dem.

Vi koste oss med brettspill både ute og inne. Alle var enige om at det var deilig å være på tur igjen!

I dag dro far i huset på jobb igjen, så neste helg blir hjemmehelg, men vi håper på fint vær kristihimmelfarts helgen! Da drar vi til dyreparken 😄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s