På tur igjen?

2020, what can i say?? Det må jo bare bli bedre! Pandemi, et ord jeg aldri har hatt bruk for å bruke… vi har holdt oss hjemme, slik myndighetene har anbefalt. Forskjellen på ukedag og fri ble lørdagsgodt og nugatti i helgene. Vi har hatt hjemmeskole OG hjemmebarnehage, ofte med mor som eneste ansatt ettersom far har reisejobb.

Det har vært både fint og tøft, vi har ledd og grått. Innimellom hadde vi en FANTASTISK påskeferie. Tenk at hjemmepåske kunne bli så fint 🐣

Vi gikk virkelig helt inn for at barna skulle få en minnerik koronapåske, ettersom både New York og Danmarkstur ble avlyst.

Vi har holdt oss hjemme, kun vært i nærmiljøet på turer. Men nå er det nok!

Neste helg skal vi på tur med bestemor og bestefar 💖 Og gleden er like stor hos små og store! Vi kommer kun til å menge oss med hverandre, holde avstand, og antibac i litervis blir med. Hvor turen går er ikke helt bestemt enda, vi kjører etter været. Men, tenker Lærdal eller Olden, eller sørover mot stavanger. Tips mottas. Tenker kanskje et sted med båtutleie. Vurderer å ha med sykkler. Uansett, et steg mot normalitet i livet, og det kjennes så godt!

Ha en flott Søndag videre 💖

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s