Helt utrolig hvor deilig en liten tur i bobilen kan være ❤

Nå er det alt for lenge siden vi har vært på bobiltur. Og det var deilig å senke skuldrene og bare være. Turen gikk ikke langt fra huset, 45 minutter til Herdla, enden av Askøy. Her har vi fricampet mangen ganger, og både voksne og barn stortrives her ute.

Bestemor og Bestefar dro fredag formiddag, men været var så pass vått at vi bestemte oss for at 1 overnatting holdt, så vi dro lørdag formiddag. Vi brukte lang tid utover, stoppet bla på Askøy Amfi hvor det var barnas dag. Der koste vi oss og spiste lunch før vi dro videre.

Vi har laget oss noen fine rutinet etter hverdt, på alle våre turer. Så når vi parkerer tar jeg med meg ungene ut mens far rigger til det som trengs inne. Vi lagde deilig Pizza i Omniaen, og innviterte Bestemor og Bestefar på middag. 9 personer i Rimoren på middag går akkurat 🙈

Når de minste var i seng, var det kos for oss andre i nabobilen, vi spilte «Med andre ord», skikkelig artig spill og det gikk en smule varmt et øyeblikk!

Snapchat-222265022

Søndag lagde vi skikkelig gode eggerøre muffins med bacon og ost. Silikonformer fra Nille funket som gull i Omniaen. 15 minutter på middels varme, og vipps nydelig frokost.

Etter frokost gikk vi opp til lysløypen ved Herdla museum, siden det var «kom deg ut dagen» var det masse aktivitet her med tråbiler, klatring, zip line, rebus og annet gøy. Vi var litt urutinert og glemte vogn til minstenann som naturlig nok ble sliten etter laaang tur, så mor måtte trå til med bæring hjem igjen.

Alle var enige om at det hadde vært en kjempefin helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s