Nytt bobilår

Vi hadde en deilig jul/nyttårsferie.

Og i romjulen var vi heldig å bli innvitert på hyttetur på Ustaoset, sammen med min fetter og familien hans. Over vidden fredagen var det nydelig vær, 21 minus når vi parkerte bobilen ved hytten 😱❄

eh ja…for å få plass til alt en familie med 5 barn og 2 voksne trenger for en hyttehelg med innslag av lek i bakken, må vi kjøre bobilen for å få plass til alt.

Og gjett om mor var glad for det, når 2 åringen lørdag var trett etter aking og slalom flere timer før alle andre 😂 å ha med eget hus var gull! Vi koste oss i varm bil, spiste lunch, varmet oss på kajao, og mini tok til og med en lur! Så kom de en etter en, med kalde tær og mammakosebehov.

De eldste holdt ut lengst, og koste seg MASSE på Vestlia. Og de 2 nest minste fikk sine første turer i stolheisen, stolte som bare små kan være ❤

De mener det var bedre enn Myrkdalen hvor vi pleier å dra.

Men turen hjemmover ble litt mer skremmende enn undertegnede setter pris på. Hardangervidda var eneste fjellovergang som var åpen uten kolonne, og med 0 føre og vind på 22 var det litt skummelt. Men heldigvis gikk det veldig fint, vi tok det sakte, og slapp forbi når det passet seg.

Nå gleder vi oss til neste bobiltur, bare været her på Vestlandet blir litt bedre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s