Langholmen camping

Etter Borre tok vi Horten -Moss fergen , og kjørte til Halden og Langholmen caming.Her har vi familie med fast plass, så denne camingen har vi besøkt flere ganger. Fasilitetene er slitt, men prisen er fin, 250,- natt inkludert strøm. Så er det en deilig badeplass! Så passet oss perfekt.Vi var heldig å få bli med på barnas dag som de fasboende arrangerte! Kjempegøy for store og små!Et annet pluss er at det er kun 10 min til harry handel i Svinesund. Vi hadde og en koselig formiddag i Halden sentrum. Flott lekeplass midt i byn, og utecafe rett ved. Byen vsr utrolig stille og lite folk, det er nok mer på kvelds/ettermiddags tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s