Påskestemning uten masse folk og kø

Så heldig var  vi i helgen.

Vi dro på en spontan skitur sammen med besteforeldrene til Myrkdalen.  Barna og mannen, som jeg har skrevet tidligere er veldig glad i snø og ski. Pg mor har bestemt av denne sene påsken skal nytes uten ski. Så da solen skinte, bestemte vi oss for å ta en tur. Vi fikk en fin ettermiddag med aking og litt bobler.

Snapchat-538141707

Vi var utrolig heldig med været! Solen skinte hele helgen, og det ble varmt utover dagen. Ettersom det har snødd lite i år, var snøen av heller dårlig kvalitet.  Så lite snø var det i barnetrekket at 5 åringen snublet i en stor gren.

Snapchat-217513051

Og med 5 barn på tur, skal jeg ærlig innrømme at vi ikke er like lykkelig hele tiden. Lørdagen var en sånn dag… minste våknet ALT for tidlig, og etter en tidlig frokost begynte vi med påkledning på 7 stk i bobilen. Og det skal jeg fortelle at ikke alltid er like enkelt. Men vi kom oss da i bakken tidlig, far skulle bort i bilen etter sine slalomsko, og der var bilen gått i lås…og nøkklene lå inni! Flott…etter noen timer kom en hyggelig fyr fra falken og låste oss inn.

20190409_1158141

Deilig pizza til middag, laget på omniaen.

Snapchat-314526209

Søndagen gikk desto mye bedre. Minste vekket ikke alle ALT for tidlig, og vi fikk nok en nydelig dag i bakken,  med lykkelige barn.

Nå planlegger vi påsketur 🐥🌞🌸

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s