Det er ingen skam og snu.

Det har vært en hektisk uke, og små og store satt seg forhåpningsfull i bobilen på fredag, klar for nye steder å besøke.

 

Da vi hadde problemer med batteriet bestemte vi oss for ikke å dra særlig langt, så denne gangen ville vi prøve Kollevågen friluftsområde på Askøy.  Det tok oss knappe 30 minutter å komme fram, perfekt ettersom minstemann ikke var særlig lysten på noen lengre kjøretur denne dagen.

Dette er perfekt sted for fricamping med små barn, og jeg gleder meg til neste tur hit, når det er blitt litt varmere i været. Parkeringsplassen ligger avsides til, og fra den går det gangvei ned til flere badestrender, toalett og grillhus.  Vi kom oss aldri ned hit, denne gangen, det var sent da vi kom frem, og som hver fredag er det taco fredag hos oss, også i bobilen. Og etterpå var det å få de minste i seng.

Dagen etter våknet vi overaskende nok til litt av et snøvær! Veldig kjekt for ungene som raskt kom seg ut etter frokost, snømenn, gjemsel og oppdagelsesferd i skogen rundt bilene.

Snapchat-2091999087Snapchat-190060888

Men etter hvert snør det så tett at vi bestemmer oss for å fortsette bobilturen på tunet hos bestemor og bestefar. Ungene gledet seg over at vi skulle videre til en camping med lekerom og retur som vi så fint sa. Og de lo godt da de så hvor vi parkerte. » skal vi faktisk leke at vi er på bobiltur her hos mor og bebbe?» Frida trodde vi tullet, men finere camping og bedre fasiliteter har vi sjeldent opplevd.

Snapchat-1780304728Snapchat-1785555503Snapchat-2131156047Snapchat-1114408713

Lekerom, tvstue, årets første grillmåltid. God mat  god drikke og masse lek og morro.  Deilig frokost,lek på terrassen og deilige  Solboller til lunch i solen.  Kort vei hjem. Alle var enige om at det hadde vært en fin bobiltur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s