Høstferien -18

Vi var enige om at 1 uke i bobil, med 5 barn på høstferie ,( og minste sover dårlig), kunne være litt lenge. Så Tirsdag høstferieuken var bilen pakket og klar for nye eventyr. Det var noen forventningsfulle barn som ikke viste hvor vi skulle.

I dagene før hadde mor sjekket værvarselet nøye, og penest vær skulle det bli i Strømstad, og ettersom sommerens storhandel på grensen begynte å bli rimelig tom, var det ok å ligge turen hit.

Men vi måtte ha en gulerot for de små, så vi kjørte og parkerte ved Bjørneparken . Gleden var stor hos Barna da de forsto hvor dette bar hen.

Vi våknet til en nydelig dag i Flå. Og parken var like magisk som den var før 2 år siden da vi var der før første gang. Men, og dette er et stort MEN: de har ikke familiebiletter. Så for å være en så pass liten park synes jeg det var litt i overkant pris. Over 1700,- for familien vår på 7 pers. Til gjengjeld var det lite folk i parken, og barna fikk ta karusell og Zipline så mye de ville.  Og det er ikke hver dag du får mate rev og Elg, eller se gaupe hoppe, møte Bjørn, eller se ulv . Sau var Frida på 3 år sitt favoritt dyr, så vi brukte mye tid på sæteren.

Etter en lang dag i parken, ble vi overasket av Bestemor og bestefar som hadde lagt turen sin sammen med oss. Godt å ha litt flere voksne å spille på, samt en følgebil 😂

Torsdag var det grått og trist i flå, så det gjorde ingenting å kjøre videre. Jo nærmere vi kom grensen-jo finere vær var det. Vi kunne shoppe i t-skjorte og 25 deilige grader. Ettersom dette var tur for barna, tok vi inn på Daftø , hvor vi også var i sommer.  Været var nydelig, og vi fikk 2 fine dager på Daftø. Fredag gikk vi tur til alle de forskjellige lekeplassene, og det er ikke få. På kvelden når det begynte å dryppe litt var det bare å lage langbord på kjøkkenet i servicehuset. Det hadde Vi for oss selv.

På hjemveien stoppet vi på Hallingdal feriepark , der har vi vært mange ganger, og er nok barnas favorittcamping i Norge. Her fikk barna virkelig blåst fra seg på søndag, før vi kjørte hjemover igjen. Og vist noen lurer på hvilken vei dere skal velge mellom Bergen og øst- velger sjåføren vår alltid Hemsedal. Billigste vei i følge NAF, og beste vei å kjøre i følge sjåføren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s