Når 10 åringen skal på konkuranse

Da er bobil perfekt!For 3 uker siden var det Streetchallenge i Hiphop i Molde. Tuva på 10 har bestemt seg for å satse på Hiphop, og ville være med i konkurransen. Hva gjør man da? Jo pakker i bilen og setter nesen mot Molde.

Fra Bergen til Molde tar det ca 8,5 time. 3 ferger, så her har du pausene. Med 5 barn, 3 under 5 år var vi ikke i tvil om at vi måtte overnatte på veien. Oppover stoppet vi på utrolig flotte Byrkjelo camping. Ligger flott til med natur, vegg i vegg med Norges største lokalmatbutikk Brakar Jon , lekeplass og om sommeren har de basseng. Her vil vi nok tilbake! Vi stoppet også på fantastisk flotte Aleksandra hotell og badet . Veldig flott sted!

Vel fremme i Molde fikk vi lov å stå ved en barnehage, ikke langt fra sentrum. Men det gikk en ganske trafikkert vei rett ved, så her lå vi bare 1 natten. Dagen etter kjørte vi ned til kulturhuset hvor konkurransen var og rigget oss til der i stedet.

Og det var kjempegøy! Tuva gjorde det ganske bra, og vi så tydelig stor fremgang siden 1 konkurransen hennes i mars i år. Neste år er de så store at det blir plasseringer også. Hun stilte i Hiphop Solo og i Battle, og hun trives best i Battle, det så man. Etter pokalutdelig ruslet vi ned til Eginbo sentrum der vi fikk ladet alt som måtte lades av nettbrett og mobiler mens vi spiste middag. Været var ikke helt mrd oss disse dagene og vi måtte løpe tilbake til bilen for ikke å drukne.

20180915_112508Snapchat-825736982Snapchat-750376574

Det jeg sitter mest pris på på disse turene er kvalitetstiden med Filip og Tuva etter de 3 minste er lagt. Da er det spillkveld på oss.

Snapchat-310616508

Søndagen var det å sette nesen hjemover igjen etter at Tuva hadde vært med på Workshop, og siden det hadde stoppet å regne, fikk vi andre rusle en tur i sentrum mens vi ventet. 2 ferger senere og 3 barn som var lei av å kjøre fant vi ut at vi skulle stoppe på Førde camping. De holdt på med oppussing av lekeplassen, var flott sanitæranlegg, men jeg synes det var dyrt med 480,- for en kort overnatting utenom sesong. Det er samme pris som i Hallingdal frispark, hvor du har gratis lekeland og besøksgård til barna!

Snapchat-524556731Snapchat-786613830

Uansett, fin tur var det, og i morgen er det høstferie! Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s