Sommerferie-18 del 2

Denne ferien vår helt på barnas premisser,  og vi ville( eller kunne ikke) kjøre særlig lange etapper pga minstemann.  Vi ville gjerne bli i Sverige og det fine været en stund til, så vi kjørte mot Grebbestad, vi hadde funnet flere flotte plasser før vi dro, men det viste seg at det var Allsang i Grebbestad, og alt var enten fullt, eller ikke helt det vi så etter.

Men så leste vi litt om Trellebystrand camping ,og riktig nok var det noen som klaget på sanitær, og litt dårlig lukt øverst med containere, men stort sett fikk de skryt. Det lå fint til med sjøen og reklamerte med hoppeborger lekeplass ogen 70 meter vannsklie.

Når vi kom ble vi møtt ev en hyggelig gutt i resepsjonen, vi fikk et kart og kunne selv gå på plassene og se hvor vi ville stå. Det ligger flott til, med flere viker med sandstrand ved sjøen.

Flotte turområder.

Hoppeborgene var veldig kjekk! Lekeplassen var ok og vannsklie ble en STOR favoritt hos alle våre fra 3 til 12 år!

IMG_20180803_211349_425

Men de som klagde på Sanitæren hadde rett! Heldigvis har vi både toalett og dusj i bilen. På kveldene var vi overasket over hvor stille det var på området med så mange barn. De solgte varme rundstykker i resepsjon/butikken. Og 7 minutter med bil lå trellebystrand, en flott koselig liten by.( Som forøvrig hadde stallplass på kaien,).

Vi ble her i 2 dager før det var på tide å putle seg oppover mot grensen igjen.

Nå var det ingen tvil om hvor vi ville. Vi hadde blitt litt skuffet på de to campingplassene vi hadde prøvd i Sverige. Hvor vi havnet kan du lese om i del 3 som kommer på mandag .

God helg alle 🌸

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s