Sommerferie 2018 del 1

For å få mest mulig ut av ferien vår, bestemte vi oss for at jeg og barna skulle ta toget til Geilo og møte far der ( som hadde kjørt bobilen på jobb på Hallingskeide). Det sparte vi 1 dags kjøring på.

Så på bursdagen til Filip ( som fylte 12!år), satte vi stumpene på toget mot Geilo. Turen gikk knirkefritt, topp å reise slik med barn. Vi tok turen innom Tropicana ( badeland), og koste oss der før vi dro på campingplassen. Ettersom det bare var overnatting droppet vi Gol camping ( dyrt for en natt når du ikke bruker fasilitetene), og sjekket inn på koselige Persbråten. Prisen var fin 250,- uten strøm. Stille fin plass, med ok toaletter. Koselig med plass helt ned til elven, lekeplass og trampoline.

Dagen etter hadde vi bestemt oss for å kjøre til Lagunen camping i Strømstad. Her hadde vi bestilt bobilplass i 2 netter. Når man reiser med barn er det greit med noen dager kjørefri, og vi har funnet ut at vi ikke bør kjøre mer enn 5 timer, da begynner de å bli litt lei.  Vel fremme på lagunen, må jeg innrømme at vi ble litt skuffet, bobilplassen var en grusplass…litt kjipt med en baby som kryper og puttet alt i munnen.. ble noen travle dager kan vi si.  Ved bobilplassene var det 2 familietoalett med dusj, disse var stort sett opptatt,  og når vi endelig fikk komme til for å dusje, var det ikke trykk i dusjen, uansett når på døgnet det var. Bortsett fra det koste barna seg med veldig kjekke store lekeplasser, sandstrand og bading.

Snapchat-286359553Snapchat-1261558053Snapchat-1079997600Alt i alt en ok plass, men tror ikke vi stopper her igjen veldig snart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s