Så mye som har skjedd!

Vi tok en viktig beslutning før sommeren. En stor en som påvirker livet vårt i lang tid. Uten å gå noe mer inn på det, er vi nå blitt lykkelig med 5 barn i bobil, og ikke 3.

Men det ga jo flere utfordringer. Ingen av oss har større enn B sertifikat, noe som gjorde at vi måtte virkelig vurdere å gå over til campingvogn. For det er slett ikke lett å finne en bil registrert for 7 personer, og med nok nyttelast til alle 7!

For det er jo ikke lite barn i alderen 1 til 12 trenger,( og vil) ha med på tur! Men tilfeldighetene ville ha det til at mor var på finn.no til rett tid, noen uker før sommerferien var over oss fant vi en Rimor som passet perfekt! Vår drømmebil 💖 og i vår prisklasse! Men jeg må innrømme at det var trist å selge Bodilla, hun har betydd mye for oss alle. Men jeg vet og at familien som kjøpte henne er storfornøyd! Og det er kjekt.

Det kommer et eget innlegg om stedene vi var i sommer, vi hadde en flott, hektisk 12 dagers ferie i for oss nyinnkjøpt bil! Og nå klær vi etter å dra på tur igjen.

Snapchat-1847777937Snapchat-1827512765Her er gliset! Fra tur i sommer med besteforeldrene og deres bil! ( takk og pris for besteforeldrene, ellers hadde det blitt en meget travel tur! Eller enda mer travelt enn det var 🌸).

 

4 kommentarer om “Så mye som har skjedd!

 1. Flott bil. Ja vi storkoser oss med Bodilla som dere kalte den for 😀. Er for øyeblikket på fricamping ved travparken i Kristiansand.

  Liker

   1. Hei, ja vi har hatt så utrolig mange flotte turer med den nå. Nå venter vi bare på at vintren skal gi seg og så komme oss ut på veien igjen 🙂

    Liker

   2. Å så kjekt å høre 😃👍 her venter vi på litt mer snø så vi kan dra på tur med vår bil. Blitt lite tid til det i nov- des, men nå er vi veldig klar for tur igjen 👍

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s