Blandede følelser i Dyreparken.

Onsdag før kristihimmelfartsdag pakket vi bilen, og fikk med oss besteforeldrene og min tante i besteforeldrebilen. Vi kom sent avgårde, for far i huset var på jobb til 16, så pakke i bilen alt vi har glemt osv.

Målet for destinasjonen: Dyreparken !! Det var ufattelig Mangen bobiler på veien, veldig kjekt. Passet fint med en ispause på fergen Tørvikbygd-jondal.

Snapchat-1607343167

Vi hadde ikke helt bestemt oss for hvor vi skulle stoppe, men håpet å komme til Rølldal. Der er det Mangen som fricamper. Vi ble enige om å kjøre litt til, og parkerte for kvelden på Haukeli skisenter ( eller ved avkjørselen til skisenteret). Der sto det flere biler.

Dagen etter var det meldt regn i Kristiansand, så vi hadde det ikke travelt med å komme oss dit. Det ble en del stopp på veien i solen.
Vel fremme i Kristiansand var spørsmålet, hvor skal vi stå. Vi var i dyreparken samme helg i fjor, og da sto vi på Hamresanden camping , men i år ville vi prøve å stå så nært som mulig parken. Jeg hadde spurt på Facebook gruppen barn og ungdom i bobil, hvor andre sto, og mange svarte grusbanen bak IKEA, eller ved travparken.

Snapchat-1617709567

Grusbanen synes vi ble litt i lengste laget for små ben å gå, etter en hel dag i parken, så vi parkerte borterst ved travparken. Der kom det flere bobiler og en campingvogn etter hvert også.

Fredag våknet vi til sol og sommer! Lagde langbord bak bilen og spiste koselig frokost ute, før det bar til parken.

Til de av dere som har vært her før, det er jo en helt FANTASTISK park💖 med noe for alle aldre. Men, det var utrolig kjipt at Nilen, ( tømmerrenna) var stengt. Det må jo være en av parkens største attraksjoner. Den var under oppussing. Og hadde jeg gått inn på siden til dyreparken, så sto det der hvilke attraksjoner som var åpen.  I tillegg var Miriams spøkelseshus og hammeren,( en karusell for de vågale over 140 cm) stengt. Veldig skuffende for de eldste barna. Så å kjøre helt fra Bergen, betale full pris når så mye var stengt, kjente jeg var litt i overkant irriterende. Men alt i alt hadde vi 2 fine dager i dyreparken.

Lørdag kjørte vi til en gjemt perle av en bobilparkering. Ca 2,5 timer fra dyreparken ligger Sanden såre bobilparkering. Det er en ubemannet parkering med flotte plasser helt ned til elven. Man føler man fricampet, men har alle fasiliteter til stede.  Her ble det både bading i pyttene, fisking og grilling. Et fantastisk sted som gir ro i sjelen.

Snapchat-1889379465Snapchat-40249375Snapchat-1800541352Snapchat-163309900

Så søndagen bar det hjem igjen. Litt lang kjøretur, men med DVD til barna, og nok pauser for sjåføren gikk det ganske greit 👍

En kommentar om “Blandede følelser i Dyreparken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s