Ingen tur i helgen= tilbakeblikk på harrytur

Meg og mannen skal på kurs i helgen, minste skal i bursdag, og mellomste skal til Sarpsborg på hiphop konkurranse.  Da blir det ingen tur denne helgen.

Men heller et  tilbakeblikk. Vi har prøvd harrytur litt utenom sommersesongen.

Vi kjørte fra bergen til Flå. En tur som tok vel 5 timer,( dere vet, en skal på do, nr 2 blir sulten og nr 3 sovner aldri, selv om hun er trett).

Snapchat-1423005483

Bak senteret nedenfor bjørneparken er det stort stoppe/hvilested for trailere. Perfekt stopp med bobilen på vei over fjellet. Ungene fikk rast fra seg på lekerommet på McDonalds, mens mor og far fikk ladet litt.  Det eneste ÷ her var at trailerne startet opp igjen kl 0555 dagen etter, til minstemann store glede). Man kom seg tidlig opp hvertfall.

Dagen etter kjørte vi til Strømstad camping . Ok pris, sentralt, men ingenting for barn! Ikke EN lekeplass var å oppdrive. Men sikkert ok i fint vær og sommer, da de har egen strand. Vi ble plassert på toppen av alle bakkene, så det var fin trim  til toalettene. Og de var ok, rent og pent, men båser, noe jeg ikke er så glad i.  Tror nok dette er en plass for voksne uten barn på harryhandel.

Snapchat-1834372158Snapchat-106591675

Vi dro videre til Daftø . Og dette må jo være en perle av en campingplass!! De har en egen liten lekepark tilknyttet campingen. Denne var ikke åpen da vi var der, men så ut som de hadde alt fra karuseller til berg og dalbane. Prisen på camping utenom sesong var ikke avskrekkende, men sommeren skal de ha 650,- for natten!! Med minimum 3 netter! Skal du besøke parken må du ut med 150,- pr person i tillegg! Dette synes jeg var vel stiv pris… Men det skal sies at campingen er utrolig!

Snapchat-252567395Snapchat-723673426

 

Alt er lagt opp for at barna skal trives! Det er eget aktivitetshus for  de små, og også en klubb for de over 12 år. De har et eget daftøtog som tøffer en runde på campingen.

Resized_20180402_114620Snapchat-1270062281

Flotte lekeplasser, familiebad , egne barnerom med badekar/dusj, små toaletter osv. Flotte fellesområder, strand, minigolf, badeland og masse mer. Alt i alt et flott sted vi gjerne besøker igjen, men ikke på sommeren.

Ha en fin helg dere! Og god tur til dere som skal på tur 💖

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s