Bilen pakkes til Myrkdalen.

Absolutte beste stedet å stå på ski i følge min mann. Selv står jeg ikke…enda. men vet at jeg må begynne ettersom alle våre 3 barn, inkludert Frida på snart 3 år elsker det!

Snapchat-1015091867

Og i helgen er det meldt som og fint vær, så da pakker vi Bodilla, og setter nesen mot Myrkdalen i morgen. En kjøretur på ca 2 timer fra bergen, ( alt ettersom hvor mange dopauser vi har på veien😁).

De første gangene vi var der med bobil, kunne vi telle de andre bobilen på 2 hender, mens de siste gangene har der vært opp mot 20- 30 biler!

Det finnes hverken strøm, eller andre fasiliteter lagt opp til den delen av parkeringplassen som er merket for bobil, men vi har aggregat så det går fint.  Restaurant, bar, liten butikk med det mest nødvendige, døgnåpne toalett og lekerom finnes på hotellet. Og selvfølgelig en hel haug med skitrekk, preparerte langrennsløyper og akebakker.

Kveldene spiller vi kort eller brettspill. Favoritt familiespillet er for tiden Ryktet går, så det skal i hvertfall pakkes.

Ungene elsker Myrkdalen, og det har vel ikke vært en helg de ikke har truffet noen kjente.  Frida fikk slalom ski  til jul, så hun har første sesong på slalom i år, synes det er kjempegøy.  Mor er som sagt best på å passe på at ingen får lavt blodsukker innimellom bakkene, og trives egentlig fint med det.  Far i huset er i overkant glad i skisport, og tar gjerne Bodilla alene på fjellet når anledningen byr seg 😎

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s