Mikkelparken i Hardanger.

Et sted vi har besøkt ofte etter vi fikk bobil.

mikkelparken

En flott og koselig liten park. Ikke amerikanisert, de har klart å holde på sjarmen. Du kan kjøre bil, kose med dyrene de har, eller prøve  trøendene som  er veldig  populær. Grave etter gull og edelstener. Ta en dukkert i det lille badelandet «tropefryd» . Få ansiktsmaling, eller kose deg i innendørs lekeland.

Både minste og eldste liker seg godt her,selv om Filip som fyller 12 egentlig føler seg litt for stor til å innrømme det.

Jeg synes parkmaten kunne vært både bedre og billigere. Ingangsbiletten er og dyr i forhold til andre større parker i Norge. Men man kan kjøpe sesongkort om man drar flere ganger.

Rett over veien finner du  hardangertun. Her er det lurt å bestille, spesielt i fellesferien. Forholdvis dyr camping, men flotte fasiliteter og badebasseng.

Vi har parkert bilen på andre siden av gjerdet noen ganger, på en mindre, men heller sliten campingplass. Bråvoll camping heter den. Her er det ca halv pris, men fasilitetene er deretter. Sanitæranlegget hadde hatt godt av en oppgradering etter mitt syn.

Snapchat-1807673860

Vi bruker vel ca 3 timer  fra bergen.(inkludert dopauser og andre kortere stopp).

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s